Naujausi klientų komentarai

Pasirinkti Keliautojo Tipą
Labai gerai



iš 1674 apžvalgų
  • Švara 8,1
  • Įranga 7,5
  • Vietovė 8,3
  • Kambario patogumai / lygis 8,1
  • Paslaugos 7,9
  • Kainos ir kokybės santykis 7,9
  • Maistas / maitinimas 7,6
Rūšiuoti pagal

KONG iš Malaizija
Pora
Liukso dvivietis arba dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Apžvelgta 15 rugsėjo 2016

Dato iš Malaizija
Verslo keliautojas
Liukso kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Apžvelgta 12 rugsėjo 2016

Siak iš Malaizija
Verslo keliautojas
Liukso dvivietis arba dviejų lovų kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. rugsėjis
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Apžvelgta 06 rugsėjo 2016

SELVARAJU iš Malaizija
Keliauju vienas
Liukso dvivietis arba dviejų lovų kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Apžvelgta 05 rugsėjo 2016

kok iš Malaizija
Verslo keliautojas
Liukso dvivietis arba dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugpjūtis
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Apžvelgta 01 rugsėjo 2016

novy iš Indonezija
Verslo keliautojas
Liukso dvivietis arba dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugpjūtis
big
big hotel and nice swimming pool
Apžvelgta 01 rugsėjo 2016

Poh iš Malaizija
Keliauju vienas
Liukso dvivietis arba dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugpjūtis
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Apžvelgta 22 rugpjūčio 2016

Poh iš Malaizija
Keliauju vienas
Liukso dvivietis arba dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. birželis
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Apžvelgta 22 rugpjūčio 2016

Charles iš Malaizija
Pora
Liukso dvivietis arba dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugpjūtis
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Apžvelgta 18 rugpjūčio 2016

Indira iš Indonezija
Šeima su mažais vaikais
Liukso dvivietis arba dviejų lovų kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. sausis
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Apžvelgta 15 rugpjūčio 2016


1

2

3

1234

Pradėkite čia ir pasirinkite patinkančią programą: