Labai gerai 8,0
Remiantis 1120 apžvalgomis

Naujausi klientų komentarai

Pasirinkti Keliautojo Tipą
Labai gerai



iš 1122 apžvalgų
  • Švara 8,5
  • Įranga 7,5
  • Vietovė 8,2
  • Kambario patogumai / lygis 8,4
  • Paslaugos 8,1
  • Kainos ir kokybės santykis 8,1
  • Maistas / maitinimas 6,5
Rūšiuoti pagal

Shad iš Malaizija
Šeimos su vyresniais vaikais
City Dream King or Twin Room
Viešėta 3 naktys 2016 m. rugsėjis
No worth it
Different hotel rates when check in and agora customer service no feed back?
Apžvelgta 15 rugsėjo 2016
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Shad iš Malaizija
Šeimos su vyresniais vaikais
City Dream King or Twin Room
Viešėta 3 naktys 2016 m. rugsėjis
No value
Hotel voucher rates included tax when check in paid to the property different rates
Apžvelgta 15 rugsėjo 2016
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Ralph iš Filipinai
Poros
Cozy Comfort Double or Twin Room
Viešėta 3 naktys 2016 m. rugsėjis
Good Hotel
helpful staff.
Apžvelgta 14 rugsėjo 2016
Ar ši apžvalga jums padėjo?

CHIN iš Malaizija
Grupės
Trivietis kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
Satisfied for the stay
Good location, near to tourist places. Courteous staff, clean building and rooms. I will stay again for next visit to Macau.
Apžvelgta 13 rugsėjo 2016
Ar ši apžvalga jums padėjo?

CYNTHIA iš Indonezija
Grupės
Cozy Comfort Double or Twin Room
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
Very Good Deal
Clean minimalis room, location good, have a park in front of hotel.
Apžvelgta 12 rugsėjo 2016
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Benjo iš Filipinai
Šeimos su mažais vaikais
City Dream King or Twin Room
Viešėta 2 naktys 2016 m. rugsėjis
In summary, Sun Sun Hotel is ideal for travellers who are looking for value for their money.
Pros: accessibility to stores and restaurants. Value for money. Courteous staff. Clean facilities. Cons: too far from tourist spots. English channels are minimal.
Apžvelgta 12 rugsėjo 2016
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Nadya iš Indonezija
Grupės
Trivietis kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉 I will stay at this hotel again if going to Macau next time..
Apžvelgta 11 rugsėjo 2016
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Wai iš Jungtinė Karalystė
Poros
Cozy Comfort Double or Twin Room
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
2 star or 4 star?
Before I went there I thought it was 4 stars, at which that price was surely a good deal. When I get there I found out it was only 2 stars...the hotel looks more like 3 stars and overall it was fine, good location and acceptable service. Just a little overpriced for a 2 star hotel.
Apžvelgta 11 rugsėjo 2016
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Johan iš Indonezija
Poros
Cozy Comfort Double or Twin Room
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugpjūtis
Walking distance to Senado square
Near buss stop in main street. Close to 7-11. But the hotel location not in the main street (macau masters hotel), but its very worth for money compare to Ole London Hotel.
Apžvelgta 09 rugsėjo 2016
Ar ši apžvalga jums padėjo?

Stephanie iš Filipinai
Pavieniai keliautojai
Cozy Comfort Double or Twin Room
Viešėta vieną naktį 2016 m. rugsėjis
Value for your money
The hotel was great overall, I just didn't like the location that much.
Apžvelgta 06 rugsėjo 2016
Ar ši apžvalga jums padėjo?


1

2

3

1234

Pradėkite čia ir pasirinkite patinkančią programą: