Fantastiška 8,6
Remiantis 736 apžvalgomis

Naujausi klientų komentarai

Pasirinkti Keliautojo Tipą
Fantastiška



iš 736 apžvalgų
  • Švara 9,1
  • Įranga 8,2
  • Vietovė 8,5
  • Kambario patogumai / lygis 8,7
  • Paslaugos 8,8
  • Kainos ir kokybės santykis 8,0
  • Maistas / maitinimas 8,1
Rūšiuoti pagal
Patikrintos apžvalgos

bin iš Kinija
Pavieniai keliautojai
Grand kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. birželis
solo travelers
solo travelers
Apžvelgta 25 birželio 2016

jung iš Pietų Korėja
Verslo keliautojai
1 miegamojo didysis liukso numeris
Viešėta 2 naktys 2016 m. birželis
Not Bad
It was a good time to do my job at Macao. The overall condition was a good, however, staffs was too slow to handle things
Apžvelgta 24 birželio 2016

CLARE iš Jungtinė Karalystė
Poros
Grand kambarys
Viešėta 3 naktys 2016 m. gegužė
Amazing place!
Wonderful hotel withfriendly & helpful staff. Extremely clean, good value for money and the pool is amazing!
Apžvelgta 02 birželio 2016

Wing iš Honkongas
Poros
Didysis liukso klasės, vandenyno vaizdas
Viešėta vieną naktį 2016 m. gegužė
Friendly staff
Friendly, helpful, excellent service, definitely will go back.
Apžvelgta 29 gegužės 2016

JESSICA iš Singapūras
Pavieniai keliautojai
Didysis liukso klasės, vandenyno vaizdas
Viešėta 3 naktys 2016 m. gegužė
Excellent service and clean hotel
Staff were very friendly and helpful (especially those at the concierge and reception desk). They were able to communicate in fluent English and the hotel is conveniently located. Would definitely recommend the hotel.
Apžvelgta 25 gegužės 2016

Aurelia iš Prancūzija
Grupės
Grand kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Disapointed ! Not a 5 stars hotel standards
I booked one night with 3 breakfasts at MGM Macau to surprise my friends. First thing that bothered me, in our absence the staff entered in our room to "clean" even if we didn't ask for it.. Then we had to take the ferry the next morning at 7AM in order to catch a flight in HK for the Philippines and we wanted to enjoy the great breakfast that we paid before the departure and a long travel day but what a surprise to learn that the breakfast starts at 7AM in a 5 stars hotel and not around 6AM like the other ones.. The hotel wasn't flexible about the fact to exceptionnally have the breakfast in our room before 7AM, they wanted us to pay for 3 new breakfasts room service and last they didn't want to reimburse us about the money we paid for the breakfast that we can't have.. I picked this hotel, for a 5 stars hotel experience for my friends it was their first time but they felt disapointed.. I took the package on agoda with the breakfast in purpose because I knew that we will have a very long day travelling.. I did many 5 stars hotel and they always try their best to fit your need but at MGM Macau they don't care about us. Still wanted to have my money back about the breakfast..
Apžvelgta 12 gegužės 2016

Chingshyan iš Taivanas
Verslo keliautojai
Grand kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. balandis
Good
Good
Apžvelgta 25 balandžio 2016

Chingshyan iš Taivanas
Verslo keliautojai
Grand kambarys
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Good
Good
Apžvelgta 24 balandžio 2016

chawalit iš Tailandas
Šeimos su mažais vaikais
2 miegamųjų didysis liukso klasės numeris
Viešėta vieną naktį 2016 m. balandis
Luxury place but service could be improved
Only staffs at reception are great, luxury bath room amenities( Molton brown), breakfast is just average
Apžvelgta 18 balandžio 2016

Rizki iš Indonezija
Verslo keliautojai
Grand kambarys
Viešėta 2 naktys 2016 m. balandis
Great!
Everything is superb!
Apžvelgta 18 balandžio 2016


1

2

3

1234

Pradėkite čia ir pasirinkite patinkančią programą: